Elin Sahdo

Den nakna sanningen

Godkväll, eller ja Godnatt!

Nu var det oerhört länge sen jag uppdaterade och skrev något inlägg. Har länge funderat på hur jag vill att min blogg ska se ut och vad den ska innehålla!

Jag läser alltid hur bra alla har det och hur perfekta deras liv är, men är livet alltid perfekt? Är alltid livet ljusa, städade och fina bilder? Träning 4 dagar i veckan och ekologisk mat, för mig är det långt ifrån det!

Mitt liv är inte alltid perfekt, tex så har jag inte städat ordentligt hemma sedan ibörjan på veckan, vi har inte storhandlat på ja jag vet inte när, utan vi handlar det vi ska äta för dagen och frukost. Jag vet oerhört INTE ekonomisk men det värsta jag vet är att handla mat. Melanie vaknar fortfarande ibland 2 gånger på natten och vill äta, och jag sover skitdåligt! Jag har inte tid att gå iväg och träna flera gånger i veckan och hemma hos oss äter vi inte ekologisk mat!

Fast i min familj är vi glada och mår bra ändå! Så har kommit fram till att jag vill visa den nakna sanningen i en småbarnsfamilj 🌸

Kärlek // Elin💕
IMG_1239

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats