Elin Sahdo

In med det nya ut med det… som är för litet

Är det bara jag eller finns det fler mammor som nästan helt slutat shoppa tills sig själv? Och bara handlar åt sitt/sina barn?

Jag älskar egentligen att shoppa både kläder, smink och skor, men sen Melanie kom är det så mycket roligare att handla åt henne 🎀 hon passar i allt och det finns så mycket fina kläder till barn! 🙂 Hon växer ju så fort också, den lilla damen, och man är ju inte alltid lika smart! Jag gör ofta felet att jag köper kläder som hon kan ha just nu, och tänker inte på att om en månad kan det vara för litet?!

Så min ursäkt är att – Ja men Melanie behöver ju, hon har inget som passar. Fast jag har lovat mig själv och Josef att jag inte bara ska köpa nytt till Melanie utan även till mig själv också, tror det löftet kommer bli svårt att hålla faktiskt!

🎀Sitter just nu på pocci pocci’s hemsida och Instagram, kan verkligen rekommendera dem! Deras kläder är såå söta, så längtar tills jag får hem det jag har beställt🎀

 

48865D12-4D14-45CE-91A9-B2CBDDEA55B6

Godnatt!

kärlek //Elin

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats